Zelfzeker in zwart

 Zelfzeker in zwart

Is je all time favorite color zwart? Of koop jij elk seizoen een outfit in de nieuwste trendkleur? Kleur brengt leven in de brouwerij, hoor je wel eens zeggen, maar liefhebbers van zwart zullen je tegenspreken. Sommige vrouwen zweren erbij: in hun kast vind je enkel pikzwarte stuks. Maar wat maakt zwart nu zo aantrekkelijk? 

Wat zegt het over je persoonlijkheid? 

Je bewaart graag wat afstand. Draag je over het algemeen zwarte kleding dan breng je een bepaalde boodschap over: ‘don’t mess with me’, laten we maar zeggen. Zwart straalt autoriteit en zeggenschap uit, maar ook stijl en elegantie. In hogere kringen is het een kleur die regelmatig wordt gedragen. Denk maar aan de ‘black smoking’ of een klassieke zwarte galajurk. Van casual tot chique, op de werkvloer in een gekleed zwart pak tot sexy zwarte lingerie in de slaapkamer: geen enkele kleur is zo veelzijdig te dragen als zwart. 

Neutraal en professioneel

Maak je je klaar voor een sollicitatie of een andere belangrijke eerste ontmoeting, dan zal je jezelf er misschien op betrappen automatisch te kiezen voor een (deels) zwarte outfit. Waarom? Zwart is een neutrale kleur en straalt naast zelfzekerheid ook professionaliteit uit. Bewust of onbewust, we grijpen sneller naar donkere kledingstukken als we een zakelijke afspraak hebben, al dan niet gecombineerd met een lichter stuk. De combinatie beige en zwart of zwart en wit zijn tijdloze combinaties. Nog een voordeel: met veel zwarte stuks in je kleerkast zal je minder tijd nodig hebben een outfit te kiezen. Noem één kleur die niet bij zwart staat? Precies, zwart gaat met alles! Je moet er gewoon niet bij nadenken. Zomer, winter, herfst of lente? Zwart is niet seizoensgebonden en kan je het hele jaar door dragen. 

Black is beautiful 

En daar houdt het niet op, zwart is ook nog eens super aantrekkelijk en een tikkeltje mysterieus. Geen wonder dat zwarte lingerie zo hot is. Zowel mannen als vrouwen zijn het er over eens: zwarte lingerie is on-weer-staanbaar. Het geeft je op de koop toe ook die confidence boost die je nodig hebt om je lekker in je vel te voelen want iedereen weet dat zwart optisch doet afslanken, mooi meegenomen toch? Wil je je partner verrassen? Je hebt prachtige zwarte kanten lingerie tops voor een op en top vrouwelijk resultaat. Alleen voor in de slaapkamer zeg je? Nee hoor! Sommige lingerie tops kan je perfect dragen met een blazer, op een leuke jeans, met een stoere sneaker of een elegante pump voor een avondje uit. 

Lilian

Gerelateerd