Beste datingsites in België

Je bent op zoek naar een serieuze relatie in België. Alleen ben je uitgekeken op de gratis apps zoals Tinder voor het vinden van de liefde. Gelukkig zijn er genoeg datingsites in België waar je op zoek kan gaan naar een serieuze relatie. De beste datingsites hebben we voor je op een rijtje gezet. Je kan hier een poging doen om de ware liefde te vinden.

Parship

Parship behoort tot de grootste datingsites van België en is ook in andere landen actief. Vanuit België kan je via Parship actief op zoek naar een Vlaamse man of vrouw. Voorheen waren alleen hoogopgeleide welkom bij Parship, maar sinds 2015 mag iedereen een account aanmaken. Bij het aanmaken van een account vul je een vragenlijst in. Op basis van de vragenlijst wordt er gekeken wie er het beste bij je past. Overigens is een account aanmaken gratis. Je kan daarna kijken of je een betaalt abonnement neemt. Mits het systeem van Parship je aanspreekt.

Relatieplanet

Relatieplanet was jarenlang de marktleider in Nederland en is een populaire online datingsite. De afgelopen jaren hebben ze ook een .be domeinnaam waarbij je specifiek op zoek kan naar een Belg. Zoals de naam aangeeft kan je hier op zoek naar allerlei soorten relaties. Het hoeft dus niet perse de ware liefde te zijn. Je kan ook op zoek gaan naar een gezellige vriendschap. Wil je graag gematcht worden met je ware liefde? Via de match functie kan je alsnog een date vinden die echt goed bij je past.

Meetic

Via Meetic kan je een date vinden in je eigen regio. Het is een beetje vergelijkbaar met Tinder. OP basis van verschillende foto’s krijgt je potentiële partner een beeld van je. Overigens maak je ook een profiel aan met tekst. Je mag hier maximaal 1.000 woorden typen waardoor de foto belangrijker is dan de inhoud. Doormiddel van een fotocollage met je leukste foto’s probeer je iemand uit te nodigen voor meer informatie. De foto’s moeten ook een afspiegeling zijn van je hobby’s. Hou je van reizen? Dan voeg je er reisfoto’s aan toe etc. Het idee is dat een foto meer zegt dan 1.000 woorden en je zo je ideale partner kan vinden.

admin

Gerelateerd

Leave a Reply