Wat heeft Business Central mijn bedrijf te bieden?

 Wat heeft Business Central mijn bedrijf te bieden?

Business Central, ook wel bekend als Microsoft Dynamics 365 Business Central, is een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) ontwikkeld door Microsoft. Dit complete softwarepakket is zeer eenvoudig te implementeren en is geschikt voor het MKB, voor kleine en middelgrote bedrijven. Net als ieder ander ERP systeem heeft ook Business Central als doel om de verschillende bedrijfsprocessen, zoals inkoop, verkoop, voorraadbeheer, planning en boekhouding, met elkaar te verbinden en op elkaar af te stemmen. Business Central biedt dan ook een krachtige tool om de bedrijfsactiviteiten te vereenvoudigen en bestaat uit een volwaardige set aan functionaliteiten en opties die geïntegreerd zijn in één online platform. Net als alle andere onderdelen van de Microsoft Dynamics 365 productlijn, is Business Central een cloudoplossing. Hierdoor is het voor iedereen, overal en altijd beschikbaar en up-to-date. Benieuwd wat Business Central jouw bedrijf te bieden heeft? Lees dan even verder!

Inzicht

Nu veranderingen en ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen, is het als ondernemer soms best ingewikkeld om het overzicht te bewaren. Hierdoor kan het zijn dat je al snel achter de feiten aanloopt. Iets wat je natuurlijk koste wat het kost wilt voorkomen, want voordat je het weet gaan de concurrenten er met jouw klanten vandoor. Tegenwoordig moet je als ondernemer je ogen en oren eigenlijk continu open hebben. Je mag niets missen. Gelukkig zijn er oplossingen beschikbaar die het (bedrijfs)leven allemaal net een tikkeltje makkelijker maken. Business Central is er daar één van. Met Business Central heb je altijd en overal inzicht in de bedrijfsactiviteiten, de ontwikkelingen en de trends. Omdat ieder bedrijf anders is, zijn er meer dan 1.000 verschillende bedrijfsapplicaties beschikbaar binnen Business Central die stuk voor stuk eenvoudig te installeren zijn. Door dit modulaire karakter kun je jouw persoonlijke omgeving precies zo inrichten zoals jezelf wilt.

Handvatten

Met inzicht alleen kom je er natuurlijk niet. Daarom worden alle verzamelde gegevens op een inzichtelijke manier weergegeven, bijvoorbeeld door middel van grafieken, tabellen en andere visuals. Door de informatie op een laagdrempelige en eenvoudige manier weer te geven, krijg je als ondernemer voldoende handvatten aangereikt om van daaruit beslissingen te kunnen nemen. Dit kunnen beslissingen zijn op operationeel niveau, maar ook op strategisch niveau. 

Oplossingen

Omdat Business Central ondernemers in staat stelt om aan de hand van gegevens verzameld over de eigen handelsactiviteit op verschillende niveaus beslissingen te nemen, liggen oplossingen binnen handbereik. Door een ERP systeem als Business Central te implementeren, worden eventuele problemen niet alleen in kaart gebracht, maar kan er ook naar gehandeld worden. Dit maakt Business Central een zeer goede investering, ook voor jouw bedrijf! Gratis adviesgesprek aanvragen? De experts van TCOG staan je graag te woord.

admin

Gerelateerd