Waarom je als retail of sales MKB’er gebruik zou moeten maken van Dynamics 365 Business Central?!

 Waarom je als retail of sales MKB’er gebruik zou moeten maken van Dynamics 365 Business Central?!

Waarom je als retail of sales MKB’er gebruik zou moeten maken van Dynamics 365 Business Central?!

In een wereld die alleen maar doorgaat en zich continu verder ontwikkelt, met name op technologisch vlak, is het van groot belang om alle bedrijfsprocessen binnen het bedrijf op een efficiënte manier in te richten. Met een goede bedrijfsmatige software is het mogelijk om snel in te spelen op de continue veranderingen binnen de bedrijfstak waar een bepaalde MKB zich in bevindt. Een goede manier om alle processen op een overzichtelijke manier in kaart te brengen, is met het gebruik van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wij laten je graag zien waarom Dynamics 365 Business Central een perfecte toevoeging zou zijn in jouw bedrijf!

Inzicht in je klanten

In elke MKB waar het gaat om het behalen van zo veel mogelijk sales, of het verkopen van producten, kan Dynamics 365 Business Central perfect van pas komen. Met gebruik van het programma kan je perfect inzicht houden in je klantenbestand en daardoor goed verbonden blijven met jouw klanten.

In verbinding blijven met je klanten

Wanneer je Dynamics 365 Business Central als Customer Relationship Management programma gebruikt, kan je op een handige manier inzicht krijgen in het gedrag van je kopers. Door de data van je kopers in het CRM-programma inzichtelijk te hebben, is het makkelijker om gericht en specifiek te reageren op je kopers, en kan je loyaliteit (en verbinding) opbouwen bij je kopers!

Aanpassen aan snelle veranderingen

Met een flexibel platform als Dynamics 365 Business Central kun je bedrijfsprocessen op maat maken om aan de externe maar ook interne vraag te kunnen voldoen. Zo kan je bijvoorbeeld een serie activiteiten creëren en deze koppelen aan leads en verkoopkansen. In het programma kan je verkoopprognoses opvragen, waarmee de zichtbaarheid en aansprakelijkheid van de sales kan worden vergroot. Ook kan er op deze prognoses makkelijk worden ingespeeld met acties via bijvoorbeeld het dashboard, werkstromen en proactieve waarschuwingen.

Het invoeren van bedrijfsmatige software

Als je inderdaad besluit dat je jouw bedrijfsmatige processen in één programma zou willen hebben, en dit wil invoeren in jouw bedrijf, kan je dit op verschillende manieren doen. Je kan het zelfstandig invoeren, via Microsoft heb je bijvoorbeeld de optie om het programma gratis te proberen. Wat ook aan te raden is, is om een bedrijf in te huren die jou helpt met het implementeren van het programma (zoals TCOG). Zij zullen ervoor zorgen dat je het programma volledig begrijpt en kunnen helpen met eventuele vragen. 

admin

Gerelateerd