Voorzie je tuinmeubelen van All Weather tuinkussens

 Voorzie je tuinmeubelen van All Weather tuinkussens

Het liefst willen we allemaal dat onze tuinmeubelen lang meegaan. We verzorgen ze dan ook goed en zorgen ervoor dat ze er in de winter droog bijstaan. Maar zijn we ook wel zo goed voor onze kussens? Of laten we die verregenen? Het laatste is vaak het geval, ook omdat we wel eens vergeten de kussens naar binnen te halen. Om dit probleem te voorkomen gebruik je All Weather kussens. Benieuwd wat hier de voordelen van zijn? Wij vertellen het je!

De naam All Weather verklapt het al: deze kussens zijn bestand tegen ieder weersoort. De coating die de kussens hebben zorgt ervoor dat regen en bijkomend vuil zich niet kan nestelen en er gewoon vanaf glijdt. Ben je van huis en gaat het regenen? Dan kun je gerust blijven zitten waar je zit. Deze waterafstotende werking kent alleen maar voordelen.

Loungesets met All Weather kussens

Loungesets zijn al jaren razend populair, en dat is niet gek! Je kunt er heerlijk op relaxen en ook samen met gezelschap biedt een loungeset de perfecte zitplek. Loungesets zijn, net als andere tuinmeubels, verkrijgbaar met waterafstotende kussens. Ze zijn er in verschillende kleuren, van verschillende materialen. Dit biedt de mogelijkheid kussens te kiezen die passen bij de stijl van jouw loungeset én tuin. Zo geniet je van het uiterste comfort wat een loungeset te bieden heeft. 

Het voordeel van tuinmeubelen met waterbestendige kussens

We hebben het nog niet gehad over het grootste voordeel van tuinmeubelen die voorzien zijn van All Weather kussens, namelijk: het vergt weinig tot geen onderhoud! Doordat vuil zich niet nestelt op de kussens, is het ook niet nodig om deze schoon te maken. Wel is het aan te raden zo nu en dan de kussens op te tillen, en eventueel de tuinmeubel schoon te maken. Wil je dat laatste ook niet? Ga dan niet alleen voor de kussens, maar voor All Weather tuinmeubelen. Dit zijn tuinmeubels met een frame dat ook bestand is tegen vies weer. Zo ben je verzekerd van een tuinset met lange levensduur! En dat willen we allemaal wel, toch? 

Zijn jouw tuinmeubelen toe aan vervanging of ben jij zelf toe aan iets nieuws? Fonteyn biedt een ruim aanbod tuinmeubels en nog veel meer. Laat je inspireren en shop direct online!

admin

Gerelateerd