Het taboe rond esthetische behandelingen

 Het taboe rond esthetische behandelingen

Het klinkt misschien raar, maar toch schamen we ons vaak om het feit dat we gewoon mooi willen zijn. We hebben complexen over bepaalde delen van ons lichaam, maar durven de stap naar correcties niet te zetten uit schrik voor reacties van anderen. Want we kunnen er niet omheen: iemand die plots iets vollere lippen heeft, of ineens geen rimpels meer heeft onder de oogleden of op het voorhoofd, krijgt al snel te maken met vooroordelen. Maar waarom? We hoeven ons er toch niet om te schamen dat we er graag stralend en jonger uitzien? Esthetische chirurgie is nog steeds een onterecht taboe, dat we beter zo snel mogelijk de wereld uithelpen. Velen denken dat schoonheidscorrecties gelijk staan aan chirurgische ingrepen en schadelijke operaties, maar niets is minder waar. Laten we dat even uitklaren. 

Schoonheidsbehandelingen met een simpele lasertechniek

Lippen opvullen, rimpels strak trekken, pigmentvlekken of andere oneffenheden op de huid wegwerken… Het zijn allemaal zaken die op een chirurgische manier aan te pakken zijn. Maar wat velen niet weten, is dat deze behandelingen ook perfect mogelijk zijn zonder operatie. Dankzij een innovatieve lasertechniek pak je deze kwaaltjes aan, en dat zelfs zonder bijwerkingen of risico’s. Want waarom zou laserontharing van Lazeo wél aanvaard worden in onze maatschappij, maar hebben we het toch moeilijk met andere schoonheidsbehandelingen met eenzelfde techniek? 

Je lichaam corrigeren door middel van koude temperaturen

Een van de meest frustrerende schoonheidsidealen in onze maatschappij, is de bouw van ons lichaam. Een grammetje vet te veel aan je billen, buik of armen maakt ons als snel onzeker. Diëten, overmatig sporten én die gewoontes voor altijd blijven vasthouden, is het meest gekende advies, maar lang niet het gemakkelijkste. Chirurgen beweren vaak dat een operatie het beste alternatief is, maar ook daar is niets van aan. Heel wat klinieken voor esthetische behandelingen bieden tegenwoordig afslankmethodes aan, waarbij extreme koude vaak centraal staat. Deze koude vernietigt hardnekkige vetcellen zonder de huid te beschadigen. 

Verjong jezelf met hyaluronzuur fillers

Een laatste, veel voorkomende onzekerheid is de veroudering van onze huid. Naarmate we ouder worden, krijgen we meer rimpels in ons gezicht en beginnen bepaalde delen wat te hangen. Je bent natuurlijk zo jong als je jezelf voelt, maar elke dag die rimpels in de spiegel zien, is niet al te bevorderlijk voor dat jonge gevoel. Tegenwoordig bestaan er simpele ingrepen, zonder operatie weliswaar, die deze onzekerheden in geen tijd doen verdwijnen. Een onschuldige en 100% natuurlijke injectie brengt eiwit aan onder de huid en verwijdert rimpels en oneffenheden zonder bijwerkingen. Waarom zou je nog onder het mes gaan, als het zo eenvoudig op te lossen is?

Bezint, eer ge begint

Het is niet gek dat je toch je twijfels hebt bij zo’n niet-chirurgische ingrepen. De vooroordelen van esthetische behandelingen zijn nog te fel aanwezig om niet achterdochtig te worden. Daarom is het een goed idee om vooraf met een ervaringsdeskundige te praten over je onzekerheden en de mogelijke behandelingen hiervoor. In een kliniek voor esthetische behandelingen werken vaak de meest ervaren en hoogopgeleide experts, die je met veel plezier alles vertellen over de mogelijke ingrepen, zodat je met een gerust hart jouw onzekerheden kan aanpakken. 

admin

Gerelateerd