Gepersonaliseerde waterflesjes

 Gepersonaliseerde waterflesjes

Gepersonaliseerde waterflesjes

Waterflesjes, we kennen ze allemaal en gebruiken ze ook dagelijks. Waterflesjes zijn hartstikke handig voor als je bijvoorbeeld onderweg of aan het sporten bent. Daarom is het zeker niet gek dat je jouw eigen waterflesjes kunt personaliseren. Tegenwoordig kun jij jouw eigen waterflesjes bedrukken met een leuke tekst, foto of logo van jouw bedrijf.

Maak jouw ‘eigen’ water!

Ben je opzoek naar een leuk cadeau dat ook nog eens superhandig is? Dan is het geven van een gepersonaliseerde waterfles echt iets voor jou! Bij een gepersonaliseerde waterfles moet je niet aan een waterfles denken met alleen een naam erop. Nee, tegenwoordig kan je bijna alles laten bedrukken op een waterfles. Van logo’s tot foto’s, alles is mogelijk! Dit maakt een waterfles een geweldig leuk cadeau om te geven.

Duurzame waterflesjes bedrukken

Het is niet alleen mogelijk om op PET flesjes te drukken. Je kunt op iedere waterflesje jouw eigen bedrukking plaatsen. Of de waterfles nu van glas, RVS of karton is, alles is mogelijk.

We weten allemaal wel dat PET flesjes niet het beste zijn voor het milieu. Vooral als ze niet op de juiste manier gerecycled worden. Jaarlijks belandt er wereldwijd meer dan 8 miljoen ton plastic in de oceaan. Dit is natuurlijk slecht voor alle dieren in de zee, maar ook voor mens en milieu. Zet daarom een stap naar een beter milieu door over te stappen naar duurzame waterflesjes van bijvoorbeeld karton. Kartonnen waterflesjes zijn net als normale waterflesjes gemakkelijk te bedrukken. Alleen een stuk minder schadelijk voor het milieu.

Waterflesjes bedrukken als relatiegeschenk

Tegenwoordig kun je bij diverse websites waterflesjes bedrukken in grote hoeveelheden. Bedruk een waterflesje met jouw eigen logo, slogan of bedrijfsnaam. Het zorgt voor naamsbekendheid bij de klant, maar zal het ook goed doen tijdens vergaderingen of besprekingen met bijvoorbeeld jouw medewerkers of leveranciers. Dit maakt gepersonaliseerde waterflesjes één van de meest populaire relatiegeschenken die jaarlijks verkocht worden.

Waar kun je het beste jouw waterflesjes bedrukken?

Wij hebben online gekeken waar je nu de beste gepersonaliseerde waterflesjes kan aanschaffen. Al snel kwamen we bij de website BudgetGift.nl uit. Een betrouwbare webshop met al meer dan 20 jaar ervaring in de relatiegeschenkenbranche. Voor iets meer dan één euro heb jij al je eigen bedrukte waterfles. Ook leveren ze erg snel! Je ontvang jouw waterflesjes al binnen 14 werkdagen.

Ben jij geïnteresseerd in het bedrukken van waterflesjes? Bekijk dan de website van BudgetGift.nl of neem contact met ze op via +31(0)570- 54 44 70.

admin

Gerelateerd