Geef een unieke twist aan het geboortekaartje van jouw kindje

 Geef een unieke twist aan het geboortekaartje van jouw kindje

Je bent zwanger! Hoera! Wat kijk je er naar uit om mooie kleertjes te shoppen, om de kinderkamer aan de kleden, om te kunnen pronken met je kindje. En natuurlijk droom je er al van om het geboortekaartje uit te sturen.

Een geboortekaartje is de aankondiging van de geboorte van jouw kindje. De eerste kennismaking met de wereld. Iets wat trotse grootouders en familie zullen koesteren. Natuurlijk wil je dat het geboortekaartje er mooi uitziet. Maar misschien wil je ook wel dat jouw doopsuiker uniek is. Net als je kindje.

Kant-en-klare pakketten

Tegenwoordig kan je je geboortekaartje eenvoudig online kiezen en bestellen. Er zijn talloze stijlen en kleuren waaruit je kan kiezen, en vaak kan je die ook nog eens aanpassen naar jouw eigen smaak. Geboortekaartjes maken wordt zo super gemakkelijk.

Bovendien is het op deze manier eenvoudig om al het drukwerk, van geboortekaartjes tot stickers tot geboorte bedankjes in dezelfde stijl te kiezen. Al wat je moet doen is kiezen en bestellen. Zeker wanneer je een moeilijke zwangerschap hebt, is dit wel zo handig.

Iets unieks

Misschien ben je op zoek naar iets unieks. Iets wat niemand anders heeft. Je wil dat het geboortekaartje van jouw kleintje echt past bij wie jij bent en welke wensen je hebt voor je kindje. Als je creatief bent of iemand kent die creatief is, kan je zelf je geboortekaartje ontwerpen en laten drukken.

Ook je doopsuiker kan je zelf maken. Naai zelf zakjes voor suikerbonen, decoreer kleine potjes met plantjes of vul potjes met honing van de imker. Wat je kiest, maakt niet zo veel uit. Het gaat er om dat je de bewonderaars van jouw kindje iets klein geeft na een bezoekje. Iets kleins dat helemaal bij jullie past. Natuurlijk is dit niet voor iedereen een optie en vraagt dit zeker wat werk en organisatie.

Deel je vreugde uit

Een geboorte is altijd een blijde gebeurtenis. Die vreugde kan je delen door originele doopsuiker of andere geboorte bedankjes te kopen bij winkels of instanties die moeders of kinderen in moeilijke situaties steunen zoals Kinderkankerfonds of Make-a-wish. Hierdoor geef je kinderen die het moeilijker hebben een duwtje in de rug.

Krijg je een derde of een vierde kindje en heb je eigenlijk alles al in huis? Vraag op je geboortekaartje om een bedrag te storten aan een instantie die moeders en kinderen ondersteunt. Of geef de kleertjes en pampers waar je kindje uitgegroeid is aan jonge ouders.

Zo vier je niet alleen de komst van jouw kindje, maar deel je je vreugde uit.

admin

Gerelateerd