De leukste games apps voor je telefoon

 De leukste games apps voor je telefoon

Je smartphone heb je vrijwel altijd wel bij de hand. Het is daarom leuk om af en toe een spelletje te spelen. Helemaal als je even moet wachten in de wachtkamer. Of als je in de trein zit. Gelukkig hebben wij de leukste games apps voor je telefoon op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke spellen eventueel de moeite waard zijn om een account voor aan te maken.

Oceanhorn

Helaas is dit spel niet helemaal gratis, maar het is de moeite waard om alleen al het gratis deel te spelen. Je merkt direct dat hier veel tijd in gestopt is qua ontwerpen en designen van het spel. Ben je fan van Zelda? Dan is het zeker weten de moeite waard om dit spel te spelen. Het eerste deel kan je volledig gratis spelen daarna moet je op de aanschaf overgaan. De bediening gebeurt gewoon met je vingers op het beeldscherm. De opdrachten die je moet uitvoeren hebben wel wat weg van Zelda. Kortom een aanrader om te spelen.

Dr. Mario World

Van alle games beschikbaar is Dr. Mario World toch wel een echte klassieker. Dit spelletje neemt je mee naar de wereld van Mario zoals we die allemaal nog kennen uit de Nintendo spellen. Het grote verschil is dat dit spel volledig voor je smartphone ontwikkeld is. De personages van Mario komen opnieuw tot leven in dit nostalgische spel met bijbehorende bekende muziek. Er zijn verschillende vermakelijke spelletjes uit de wereld van Mario te spelen op je mobiele telefoon.

Pocket City

Ben jij verslaafd aan Sim City? Dan hebben we een nieuwe verslaving voor je gevonden namelijk Pocket City. Hierbij mag je ook aan de slag gaan om je eigen stad te bouwen. Wij kunnen dit spel eigenlijk bijna niet wegleggen. We vonden het heerlijk om onze eigen nieuwe stad vorm te geven. Met elk nieuw gebouw kan je de stad verder uitbreiden tot een echte metropool.

Oddmar

Opnieuw een spelletje dat op ons veel indruk wist te maken qua graphics: Oddmar. Dit spel is prachitg geanimeerd en wordt afgewisseld met prachtige animaties. Het is een platform spelletje waar veel liefde en aandacht in gestopt is. We raden wel aan om dit spel alleen op je smartphone te spelen. Op de tablet werkt de besturing minder fijn. Het spel komt het beste uit om een klein beeldscherm en dit past perfect bij je smartphone.

Hay Day

Was je altijd al fan van Farmville? Dan hebben we een nieuwe klassieker waar je veel plezier uit gaat halen. Met Hay Day bouw je op je mobiele telefoon je eigen boerderij. Laat hierbij je creativiteit de vrije loop terwijl je eigen boerderij bouwt. Het spelletje staat op ruim 50 miljoen verschillende smartphones wereldwijd. Een extra pluspunt is dat je hem 100% gratis kan downloaden. Alleen voor bepaalde functies moet je soms betalen. Daag gerust je vrienden en familie uit om ook deel te nemen aan Hay Day.

Fruit Ninja

Een leuk vermaak om even tussendoor te spelen is Fruit Ninja. Dit is gewoon een leuk spelletje om op je telefoon te spelen. Probeer zoveel mogelijk fruit te vernietigen verspreid over verschillende levels. De spelregels zijn simpel en de levels uitdagend

admin

Gerelateerd