8 verfrissende date ideeën

 8 verfrissende date ideeën

Valentijnsdag komt weer om de hoek kijken. Of je nou al jaren een relatie hebt, of een lange tijd single bent: er blijven altijd leuke activiteiten om samen tijdens een date te doen. Hier volgen acht verfrissende date ideeën om samen een gezellige tijd te beleven.

“Wandelen is even alles laten lopen.” – Jaap de Ruiter:

Wandelen is misschien een simpele en standaard date activiteit, maar een wandeling door een botanische tuin is een hele andere ervaring.

Deze date verloopt gegarandeerd op rolletjes:

Samen op een actieve date gaan is altijd goed. In tegenstelling tot simpelweg wandelen is rolschaatsen of skeeleren ook een leuke en bovendien romantische optie. Je kan het extra gezellig maken door samen naar een speciale rolschaats hal te gaan. De wintervariant schaatsen is natuurlijk ook hartstikke leuk.

“Wat mij betreft weet ik niets zeker, maar als ik naar de sterren kijk, zet het me aan het dromen.” – Vincent van Gogh:

Ga lekker samen sterrenkijken. Het is een heel simpel, maar romantisch idee. Tip: neem een telescoop mee óf houdt een sterrenstelsel boek erbij. Je kan het ook leuker maken door een picknick te houden onder de sterrenhemel.

Deze date kan je nogal vies uitvallen:

Een leuke activiteit is altijd goed. Wadlopen is misschien niet iets waar je meteen aan denkt. Je kan het immers niet overal doen. Deze activiteit is natuurlijk leuk te combineren met een weekendje naar de Waddeneilanden. 

“De schilder moet niet schilderen wat hij ziet, maar wat gezien zal worden.” – Paul Valéry:

Samen kliederen met verf kan hartstikke leuk zijn. Je hebt eindeloos veel opties tijdens het schilderen. Je kan bijvoorbeeld een schildertutorial volgen of een portret van elkaar maken.

“I’d rather be getting a massage.” – onbekend:

Samen een dagje naar de spa is ontzettend relaxing. Als dat niet bevalt kan je altijd nog leren om elkaar te masseren.

“Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder passie is onvergeeflijk.” – Ludwig van Beethoven:

Je weet dat het goed zit als je zonder schaamte met iemand de longen uit je lijf kan zingen. Natuurlijk kan je dit in een karaokebar doen, maar zelfs thuis in een simpele setting kan dit harstikke leuk zijn.

Deze date laat je een gat in de lucht springen:

Misschien klinkt dit meer als een leuke activiteit voor kinderen, maar een trampoline / luchtkussenpark bezoeken kan ook voor volwassenen enorm gezellig uitpakken.

Redactie

Gerelateerd