5x accessoires voor de finishing touch in huis

 5x accessoires voor de finishing touch in huis

Accessoires creëren gezelligheid in huis, maken jouw woonkamer persoonlijk en ze geven de finishing touch in jouw huis. Denk bijvoorbeeld aan posters aan de muur, kaarshouders in een bijpassende kleur en een zacht kleed voor op de bank. Vind jij het lastig om de juiste accessoires te vinden voor jouw huis? Wij helpen jou een handje door de vijf leukste accessoires voor je op een rij te zetten.

1: Bloemen en planten

Haal gezelligheid in huis door verse bloemen op een vaas te zetten en die kale kast te voorzien van een mooie hangplant. Door meer groen in huis te halen, creëer je gezelligheid en het straalt frisheid uit. Bovendien kun je met planten overal terecht: in een kast, op de grond of op een krukje. Je kunt nooit genoeg planten hebben.

2: Vazen

Vazen zijn in de laatste paar jaren helemaal hip geworden. Wellicht heb je een vaas met een herinnering die je een mooi plekje wil geven, of een doorzichtige vaas die je net hebt weten te scoren. Met of zonder bloemen kunnen vazen jouw woonkamer helemaal af maken. Bovendien zijn vazen goed met elkaar te combineren: verschillende hoogtes, verschillende materialen en verschillende kleuren. Dit geeft een speels effect. Wanneer je zuinig bent op jouw vazen, kan het aan te raden zijn om een inboedelverzekering af te sluiten. Dit kun je eenvoudig doen op inboedelverzekering.nl.

3: Plaids en kleden

Haal gezelligheid in huis! Een gekleurde plaid op de bank, een kleed onder de eettafel of een mooi kleed voor aan de muur: dit zorgt voor sfeer. Bovendien is een plaid ook erg fijn om onder te kruipen na een lange werkdag. Als je de plaid niet gebruikt, kun je ‘m ook over een houten bankje neerleggen of in een mand. Zo heb je alsnog die extra knusse touch weten te realiseren in jouw woonkamer.

4: Dierenvachten

Tegenwoordig bestaan er allerlei dierenvachtjes, waarvan de meeste gelukkig nep zijn. Zo’n vachtje brengt warmte in jouw huis en bovendien zorgt het voor extra sfeer. Ook deze kun je over een houten bankje neerleggen, of onder een dienblad waar je wat kaarsen opzet. Bovendien bestaan er ook grote dierenvachten die je als vloerkleed kunt gebruiken. Lekker zacht aan de voeten!

5: Boeken

Wellicht heb je nog een aantal boeken die liggen te verstoffen in de kast, of een aantal boeken waar je zuinig op bent. Of je nou wel of niet van lezen houdt, boeken kunnen jouw huis aankleden. Ze zorgen voor sfeer, zijn uniek en bovendien kunnen ze aansluiten bij de kleuren van jouw woonkamer. Ook hierbij geldt dat je jouw spullen kunt verzekering bij de Alpina inboedelverzekering.

admin

Gerelateerd