5 manieren om jouw tuin summerproof te maken!

 5 manieren om jouw tuin summerproof te maken!

5 manieren om jouw tuin summerproof te maken!

Wanneer in de lente de eerste zonnestralen erdoor komen, zal je waarschijnlijk al meteen optimaal willen kunnen genieten van het zonnetje. Maar dat zorgt er ook voor dat het je op dat moment zal opvallen dat er nog heel wat kan gebeuren aan de tuin voordat het er weer mooi uitziet voor tijdens de zomer. Een mooie en gezellige tuin in de zomer is dan ook de ultieme manier om volledig tot rust te komen in eigen land! Wij bespreken alvast vijf manieren om jouw droomtuin te creëren. Met het aanbod van Out at Home is dat zo gebeurd.

1. Een zwembad dat snel is opgezet en ook weer snel is afgebroken!

De eerste tip is heel eenvoudig: trakteer jezelf op een zwembad. En we zien je al denken dat dat waarschijnlijk te duur is. Maar niets is minder waar want er bestaan ook gewoon goedkope zwembaden zoals opbouwzwembaden en opblaasbare zwembaden. Deze hebben dan ook nog eens het voordeel dat ze makkelijk en goedkoop zijn om te onderhouden en dat je ze in de winter gewoon kan opbergen. Geen onnodige kosten dus tijdens de wintermaanden!

2. Natuurlijke verwarming van je zwembad

Onze tweede tip is er eentje om heel wat energiekosten te kunnen besparen. Een frisse duik in het zwembad tijdens warme dagen is iets waar je echt van kan genieten. Maar te koud is natuurlijk ook niet aangenaam. Om je zwembad op te warmen kan je daarom gebruik maken van een natuurlijke warmtebron die tijdens de zomermaanden sterk aanwezig is: de zon natuurlijk. Aan de hand van een eenvoudig solar systeem warmt jouw zwembad op zonder dat je er extra voor moet betalen.

3. De ultieme barbecue

Wat kan niet ontbreken aan een leuke zomer? Een barbecue met vrienden of met familie uiteraard. Wat is er nu leuker dan tot ‘s avonds laat te kunnen genieten van een gezellige babbel en veel liefde? In de zomer kan je dan ook extra genieten van de dagen die langer duren en de warmte die ‘s avonds blijft hangen. En wat daarbij hoort is natuurlijk een heerlijke barbecue zodat je gezellig kan tafelen.

4. Leuke extra’s voor de allerkleinsten in huis

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je kleintjes ook tijdens de zomermaanden kunnen genieten van de tuin! Daarvoor kan je leuk waterspeelgoed of bijvoorbeeld kampeergerief aanschaffen. Terwijl jij van je barbecue geniet, kunnen de kinderen samen spelen!

5. Nodig jouw vrienden of familie uit voor een gezellige zomeravond

Het enige dat je nu nog moet doen is de gasten uitnodigen. Ga voor een leuke dag met vrienden en geniet samen van je heerlijk ontspannende spa in de tuin. Of nodig de hele familie uit om samen met de kindjes te kunnen genieten van het nieuwe zwembad en een zalige barbecue. 

admin

Gerelateerd